Aktuell information:  

                                       

 

Viby Potatis och gårdsbutiken är ett framgångsrikt och modernt lantbruksföretag, som bedriver potatis- och grönsaksodling, traditionell växtodling, äggproduktion och gårdsbutik. Gårdsbutiken säljer vårt eget stora sortiment av potatis och grönsaker, samt en mängd produkter från gårdar i närheten. Vi har också en avdelning för djur och natur, där vi är återförsäljare för bland annat Lantmännen. Gården ligger på de bördiga jordarna i Viby, strax söder om Kristianstad.

Sökes: Butiksmedarbetare till Gårdsbutiken i Viby

Vi söker dig som tillsammans med oss och övrig personal vill fortsätta att utveckla vår välbesökta gårdsbutik. Vår gårdsbutik är både en plats för inköp och en plats för upplevelser. Vi levererar produkter av högsta kvalitet, oftast producerade på gården eller i närheten. Vi möter våra kunder med vänlighet, omtanke, inspiration och svar på deras frågor. Dina uppgifter blir alla i en butik förekommande, som t ex: att möta kunderna i butiken, att aktivt sälja och informera, kassaarbete och att se till att butiken är välfylld och säljande exponerad. Du kommer också arbeta med beställningar och prissättning på vissa varor. Tjänsten är på mellan 70 och 100 % (kan diskuteras). Tjänstgöring varannan lördag ingår.

Kvalifikationer

Kunskap och erfarenhet från arbete i butik, restaurang eller liknande yrke med hög servicenivå. Vana av kassaarbete. Intresse för och erfarenhet av exponering, skyltning och estetik i butik. Dokumenterat god förmåga att möta kunder och få dem att trivas. Intresse och kunskap omkring mat och råvaror är en förutsättning.

Dina egenskaper

·        Mycket gott sinne för service och försäljning

·        Intresse för att möta människor

·        Gott ordningssinne och god organisationsförmåga

·        Sinne för exponering och estetik

·        Målinriktad

·        God samarbetsförmåga

 

Ansökan: Skicka din ansökan senast den 31 januari till fredrik@vibypotatis.se.

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Frågor besvaras av Fredrik Nordström på 0708-93 73 71 eller av Therese Collin på 0705-41 67 79

 

  
       

                       


 

.                             

                                  Ni hittar oss även på Facebook